DERAO SE

VIDEO Indijski novinar usred napada u Izraelu radio scenu, utišavao ga vojnik

Twitter
13.10.2023.
u 13:55

Zbog novinara koji se usred napada počeo derati i vikati u jednom se trenutku okrenuo i vojnik koji ga je gestikulacijama pokušao utišati i smiriti

Uslijed svakodnevne opasnosti koje vrebaju za novinare na terenu u Izraelu i Pojasu Gazi zbog raketnih napada s obje strane, na društvenim mrežama proširila se snimka jednog indijskog novinara koji je, ne znajući kako se ponašati u kriznoj situaciji, potencijalno napravio i veći problem. Naime, na internetu je objavljena snimka Times Now Navbharata čiji je reporter Navika Kumar bio poslan u Izrael kako bi izvještavao s terena. Za vrijeme njegovog javljanja s terena u Sderotu, gradu uz samu granicu s Gazom, u jednom trenutku je krenuo napad, zbog čega su svi potrčali u zaklon. Iako su ostali novinari ostali tihi, ovaj se novinar počeo glasno derati i opisivati što se događa.

U jednom trenutku su se i uspjeli skloniti uza zid, a uz njih bio je i vojnik. Dok su vojnici provjeravali što se događa, reporter se i dalje nastavljao derati, što je potencijalno moglo ugroziti i ostale na tom položaju. Vidno iznerviran njegovim ponašanjem, vojnik koji je bio s reporterima u jednom se trenutku okrenuo prema reporteru i rukama mu pokazao da se smiri i utiša. 

Inače, koliko je teško novinarima na terenu pokazala je i snimka koju je BBC objavio, a prikazje reportera Adnana Elbursha koji je izvještavajući iz bolnice vidio puno prijatelja, rođaka i susjeda.

U jednom trenutku se rasplakao kamerman koji je vidio prijatelja kako leži ozlijeđen, a naposljetku je u suze pustio i Elbursh govoreći kako je ''vidio stvari koje nikada neće moću zaboraviti''.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Izrael nastavlja bombardirati Gazu: Ulice pune krhotina, uništene zgrade

Ključne riječi

Komentara 1

HO
homofobic
20:19 13.10.2023.

Mi stariji koji se sjecamo pokojnog Mladena Delica i sjecamo se njegova entuzijazma u radio prenosu nogometnih utakmica u ovom Indijcu (Sikhs) vidimo uzbudenje kakovo je bilo gotovo redovito u Mladena. Sta se tu moze. covjek se unese u situaciju a vrlo je emotivan i vidljivo izrazava tu emociju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije