Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poginulo troje ljudi

VIDEO Objavljen video s mjesta stravične nesreće na autocesti A1

prometna nesreća na a1
KAportal
06.01.2024.
u 12:15

Neslužbene informacije navode kako je terenac Mitsubishi mađarskih registracija vozio u smjeru Zagreba, kada je u tunelu sv. Marko izgubio kontrolu nad vozilom i prešao preko bankine u suprotni smjer

Radio Mrežnica objavio je snimku prometne nesreće koja se sinoć dogodila na autocesti A1. Podsjetimo, u stravičnom sudatu nesreći terenca i automobila koja se noćas, oko 1.40 sati, dogodila na A1 kod čvora Novigrad, poginule su tri osobe, dok je čak 12 osoba zbrinuto u četiri bolnice. Promet na tom dijelu je bio zatvoren do 8.40 sati te se vozače preusmjeravalo na državne ceste.

Prema informacijama Županijskog državnog odvjetništva u Karlovcu, koje se oglasilo nešto prije 10 sati,  proveden je očevid teške prometne nesreće u kojoj su sinoć stradale tri osobe. Prema potvrdi DORH-a i državne odvjetnice Vere Magdić Bižanović, nesreću je skrivio vozač osobnog automobila mađarskih registracija, no zasad neutvrđenog identiteta.

U nesreći je stradalo dvoje hrvatskih državljana iz automobila hrvatskih registracija, 48-godišnjak i 47-godišnjakinja, kao i jedan putnik čiji identitet također još nije utvrđen.

- Prometna nesreća dogodila se oko 1.40 na autocesti A1. U nesreći su sudjelovala dva vozila - jedno je bilo mađarskih registracijskih oznaka, a drugo je imalo hrvatske registracijske oznake. Prema rezultatima očevida prometnu nesreću uzrokovao je vozač mađarskog vozila. Uslijed nepropisnog kretanja, kada se kretao autocestom iz pravca juga prema sjeveru, dakle prema Karlovcu - najprije je vozilom zahvatio metalnu ogradu uz desni rub kolnika te je izgubio kontrolu nad upravljačem vozila. Potom je prešao središnji dio cijele autoceste i vozilom je prešao na suprotnu kolničku traku, dakle pravac Zagreb-Split. Udario je prednjom stranom vozila u vozilo koje se propisno kretalo iz pravca Karlovca prema Splitu, vozilo hrvatskih registracijskih oznaka. U prometnoj nesreći poginuli su vozač i putnik u vozilu hrvatskih registracijskih oznaka te jedna osoba iz mađarskog vozila. Ostalih 12 osoba iz mađarskog vozila prevezeno je bolničke ustanove radi pružanja daljnje liječničke skrbi- kazala je Magdić Bižanović. 

prometna nesreća na a1
1/9

Osim karlovačke bolnice, ozlijeđeni su prevezeni i u OB Ogulin, KB Rijeku te u KBC Zagreb, a među njima su i djeca. Medijima se TAKO obratio i Ravnatelj županijskog Zavoda za hitnu medicinu Perica Vucelić koji je za Hinu rekao kako je nakon noćašnje teške prometne nesreće kod Karlovca u kojoj su tri osobe poginule. Kazao je i da je komunikacija s ozlijeđenima bila je otežana jer je riječ o strancima. 

>>VIDEO: Dr. Juraj Katušin o stanju pacijenata ozlijeđenih u prometnoj nesreći kod tunela Sveti Marko

Komentara 1

DU
Deleted user
14:08 06.01.2024.

Brišete komemtare stoko Plenkovićeva! Vozač Pajera je krijumcar ilegalnih migranata.Krijumčario je 12 Egipćana ,bježao od policije ,odbio se od bankine i kod čvora Novigrad na Dobri rano jutros, prešao u superotan trak i frontalno se zabio u vozilo riječke obitelji!! Božinoviću i Plenkoviću krv hrvatskih građana je sada na vašim rukama! Narod mora uzeti stvari u svoje ruke oćito i maknuti nenarodnu vlast, razne ljevičarske ljudskopravaše i sličan protuhrvatski šljam!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije