Prijeti i treći spremnik

VIDEO Kaos u Rumunjskoj: Dvije eksplozije na postaji autoplina, jedna žrtva, 33 ozlijeđenih

Eksplozija na postaji autoplina u Rumunjskj
Foto: Reuters
1/15
26.08.2023.
u 22:56

Jedna je osoba poginula, a 33 su ozlijeđene u subotu u dvjema eksplozijama na postaji autoplina u rumunjskom mjestu Crevedia blizu Bukurešta.

Nakon prve eksplozije požar je zahvatio dva spremnika i obližnju kuću, zbog čega su provedene evakuacije u promjeru od 300 metara i blokiran je cestovni promet, objavila je agencija za izvanredna stanja. Požar je gašen pomoću 25 aparata, a četiri osobe intubirane su jer su zadobile teške opekline, objavilo je ministarstvo zdravstva. 

Druga eksplozija dogodila se na postaji autoplina u subotu navečer i ozlijedila 26 vatrogasaca, objavio je zamjenik ministra unutarnjih poslova Raed Arafat.

VIDEO Eksplozija na postaji autoplina u Rumunjskoj 

Požar još nije ugašen i moguće su i druge eksplozije jer opasnost predstavlja treći spremnik, rekao je Arafat.

VEZANI ČLANCI

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije