VISOKA RAZINA OSIGURANJA

VIDEO Neprobojno staklo štitilo je Trumpa, a agenti su pratili svaki njegov pokret

Trump speaks at a campaign rally in Asheboro
Foto: JONATHAN DRAKE/REUTERS
1/9
22.08.2024.
u 09:56

Donald Trump pogođen je u uho 13. srpnja 2024. godine tijekom predizbornog skupa u Pennsylvaniji

Bivši američki predsjednik Donald Trump održao je u Sjevernoj Karolini svoj prvi skup na otvorenom od pokušaja atentata u Pennsylvaniji, a štitio ga je zid od neprobojnog stakla. Skup u srijedu održan je između hangara u Muzeju zrakoplovstva Sjeverne Karoline. 

Tajna služba imala je veliku nazočnost na mjestu događaja i odlučila je zaštititi pozornicu na skupu prozirnim neprobojnim staklom. Događaje u zatvorenom općenito je lakše osigurati, prema stručnjacima. 

Trump je pozvao skupinu službenika za provođenje zakona na pozornicu, a kasnije je izašao iza stakla kako bi provjerio nekoga u gomili za koga se činilo da ima zdravstvenih problema. Grupa agenata Tajne službe pratila je svaki njegov pokret, navodi Fox News

Trump i republikanski potpredsjednički kandidat, senator J. D. Vance, govorili su na skupu o nacionalnoj sigurnosti. Istaknuli su, između ostaloga, situaciju u Ukrajini i neuspješno povlačenje iz Afganistana.

Podsjetimo, Trump je pogođen u uho 13. srpnja 2024. godine tijekom predizbornog skupa u Pennsylvaniji. FBI je potvrdio ime napadača kao 20-godišnjeg Thomasa Matthewa Crooksa, a događaj je klasificiran kao pokušaj atentata.  

 

VIDEO Američki bivši predsjednik Trump upucan u desno uho tijekom skupa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije