Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zračna luka u turskoj
Povratak na članak

VIDEO Nova drama s Boeingom: Prilikom slijetanja eksplodirala guma, evakuirani putnici i osoblje

Dužnosnici u Turskoj kažu da je 190 putnika i članova posade sigurno evakuirano iz zrakoplova nakon što je pukla guma tijekom slijetanja u zračnu luku u blizini južnog grada Alanya

Komentari 1

HO
homofobic
03:47 10.05.2024.

Praviti dramu kad prasne guma na kotacu i paziti da se ne zaboravi spomenuti da se radi o gumi na avionu Boeing svakako potvrduje da se u zadnje vrijeme slaze nekakva mutna stvar oko firme Boeing! Sjecam se kada sam "bio u vojsci" na aerodromu Pula. Jednu vece doletio JAT-ov DC9 iz Zagreba i prasnula mu guma pri slijetanju. Bilo je interesantno nama vojnim vatrogascima za razbiti monotoniju ali to je bilo sve! Drugi dan niti slovca ni u kojim domacim novinama. Gume su tu da se trose i mjenjaju a katkada i prasnu pri malo tvrdem dosjedu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.