NAPAD U JAFFI

VIDEO Osmero ubijenih u pucnjavi u Izraelu. Policija: Dva napadača su neutralizirana

Pucnjava u Izraelu
Foto: Reuters/Screenshot
1/2
01.10.2024.
u 20:33

Izraelski list Haaretz piše, pozivajući se na policiju, da su dvojica napadača otvorila vatru prema stanici željeznice

Osmero ljudi ubijeno je u pucnjavi u četvrti Jaffa u Tel Avivu, objavila je izraelska policija u priopćenju. Policija navodi da su dvojica napadača "neutralizirana" i da su obitelji žrtava obaviještene. Ranjenim osobama pružena je liječnička pomoć na mjestu događaja, prenosi Reuters. Policija je rekla da je situacija "pod kontrolom".

Izraelski list Haaretz piše, pozivajući se na policiju, da su dvojica napadača otvorila vatru prema stanici željeznice na aveniji Jeruzalem, a ubili su ih prolaznik i zaštitar koji su bili u tom području. Policija i protuterorističke jedinice IDF-a skeniraju područje, dodaje Haaretz.

GALERIJA Nebo iznad Izraela puno je raketa, građani se skrivaju u skloništima
Pucnjava u Izraelu
1/18
Ključne riječi

Komentara 5

AN
Antidominium
22:28 01.10.2024.

Izrael mora računati da je sebi stvorio stotine tisuća novih Hamasovaca i njemu sličnih organizacija. Šta drugo da radi onaj koji je u logoru još i njegov djeda, otac pa on i još svi pobijeni i uništena kuća. Normalno je da uskladi životne planove.

PE
perka
21:48 01.10.2024.

Kako to sveznajući Mossad koji sve zna ako hoće, pa i kojeg je spola moja mačka, nije znao da se 7. listopada sprema napad na tih 100-tinjak hipija i mladih Židova na festivalu, i gle čuda baš taj dan suu još i isključili Iron Dome. Mislim da su žrtvovali tih stotinak Židova, da bi imali opravdanje za ovo čišćenje koje sad gledamo.

Avatar Viktor999
Viktor999
20:56 01.10.2024.

Uopće ne sumnjam da će IDF znati i moći učinkovito odgovoriti pa će opet biti kmečanja ...nije to EU pa da teroristi imaju posebna prava a žrtve nikakva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije