NEOPREZNO PRELAZIO CESTU

VIDEO Što je to izletjelo na cestu? Turisti vrištali kada im se paun pojavio pred autom

Prometne zgode i nezgode
09.06.2023.
u 10:19

Iako su paunovi u Splitu poput domaćih životinja, mnogi turisti ne znaju za njih i njihovo slobodno šetanje po gradu

Poznato je da se Splitom slobodno šetaju paunovi, a na splitskim Gripama nastanilo ih se nekoliko desetaka. Građani Splita već su dobro upoznati s tim pticama koje očaravaju svojim raskošnim perjem, no brojni stranci ne znaju da su paunovi poput domaćih životinja u ovom jadranskom biseru. 

Jedan je paun tako iznenadio turiste dok je neoprezno prelazio cestu. Naime, paun je izletio na cestu, a sve je snimila kamera iz automobila. Snimka je objavljena na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode. 

VEZANI ČLANCI: 

Na snimce se vidi kako je paun preko ograde skočio na cestu, a potom je preskočio jedan automobil i nastavio svoj put. 

'Tako po Splitu 50 posto pješaka prelazi', 'I još se šepuri', neki su od komentara. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije