požar na autocesti

VIDEO Sve je izgorjelo: Pogledajte što je ostalo od kamiona nakon buktinje koja je izazvala kolaps na A1

Požar na teretnom vozilu s prikolicom kod Modruša
Foto: PU karlovačka
1/5
03.08.2023.
u 15:49

Teretno vozilo potpuno je izgorjelo i nastala je velika materijalna šteta

Oko devet sati zbog požara na teretnom vozilu bio je prekinut promet na autocesti A1 između čvorova Ogulin i Brinje u smjeru Dubrovnika. Teretno vozilo potpuno je izgorjelo i nastala je velika materijalna šteta. Prema informacijama PU karlovačke, oko 8.30 sati zapalio se kamion na zaustavnoj traci, 600 metara prije odmorišta Modruš.

"Odmah su na mjesto događaja upućeni vatrogasci, policija i ophodari. Dolaskom na mjesto događaja utvrđeno je da je došlo do zapaljenja teretnog vozila s prikolicom zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 44–godišnjak, a koje je u požaru u potpunosti izgorjelo uslijed tehničkog kvara na vozilu", navodi Policijska uprava karlovačka. 

Video: Kamion koji je izgorio na autocesti A1

Kako bi žurne službe što prije došle do mjesta nesreće, vozači su napravili hitni koridor

Video: Hitni koridor na autocesti ovi su 'biseri' iskoristili kako bi zaobišli kolonu

Zbog požara na prometnom sredstvu u vremenu od 8.45 do 9.24 sati promet tim dijelom autoceste u smjeru juga bio je u potpunosti zatvoren. Prema posljednjim informacijama Hrvatskog autokluba (HAK), objavljenima u 15.44 sati, vozi se jednim trakom 

"Zbog uklanjanja zapaljenog teretnog vozila i sanacije kolnika na autocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići između čvorova Ogulin i Brinje u smjeru Dubrovnika vozi se jednim trakom u koloni dugoj oko 13 kilometara", navodi HAK.

GALERIJA: Goleme gužve na autocesti A1

Požar na teretnom vozilu s prikolicom kod Modruša
1/6
Ključne riječi

Komentara 5

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
13:12 03.08.2023.

Dok policija ne počne prema zakonu kažnjavati one koji ometaju spašavanje i rad hitnih službi prilikom nesreća, dotle će i dalje biti takvih ljudi kojima niti ljudski životi u nesreći nisu važni.

FR
FranjoTT
14:09 03.08.2023.

Naime treba biti iskren i reći da nije kriv požar za gužvu nego najbolja turistička sezona gdje je preko 11% više turista.

Avatar gusjenica
gusjenica
13:09 03.08.2023.

Velika šteta , a ne znaju ni što je kamion prevozio ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije