Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAKT S JUŠČENKOM?
Povratak na članak

Viktor Janukovič u prilici potpuno i trajno zagospodariti Ukrajinom

Poslije poraza na predsjedničkim izborima Juliji Timošenko opasno se trese i premijerska fotelja. Janukovičeva Partija regija tvrdi da će 16. veljače objaviti novu većinsku koaliciju u parlamentu koja će srušiti vladu "narančaste princeze".

Komentari 8

OB
-obrisani-
14:54 12.02.2010.

Venlo Falio mi obično upotrebljavamo u značenju nedostaje. Ako misliš na promašio ili nisam pogodio kontekst, Bože moj nebi mi bilo prvi put. Samo mislim da ovog puta nisam promašio. Naravno što se tiče prve rečenice. Ona druga, sa gaćamaa može se odnositi i na neke Srbe ali kako drugačije ovde započeti jednu konstruktivnu psovačku raspravu ..........

VL
OB
-obrisani-
14:36 12.02.2010.

Stričeviću, po čemu se to Janukovićeva pobjeda razlikuje od pobjede na izborima u zapadnim državama? U čemu je sličnosti između situacije u Ukrajini i Bjelorusiji?

VL
OB
-obrisani-
14:40 12.02.2010.

Ukrajina može postati Staljingrad za novosvetskoporetkaše. Držite gaće Hrvatići.

VL
OB
-obrisani-
14:44 12.02.2010.

cvrčak Vjerovatno ti aluzija dobro zvuči u kontekstu sutrašnje velike i bratske šape ruske nad bratskom Srbijom. Što ako si falio kontekst?

VL
OB
-obrisani-
15:06 12.02.2010.

cvrčak Ništa od \"psovačke rasprave\". Dežurni psovači su ostali bez motiva,haha. Falio se doista odnosi na promašio. Bilo kako bilo, kao i stotine puta dosad, umjesto da prepoznamo i zgrabimo šansu - gledamo kako brodovi plove niz Dunav, ili krozz Brački kanal, svejedno. Odrastati, obrazovati se, živjeti samo zato kako bi bio dobar Srbin (stavi i koji drugi naziv), a kakav je dobar ne treba objašnjavati (ovisi koga se pita), zvuči premalo za običan život.

VL
OB
-obrisani-
15:18 12.02.2010.

Naravno da bih mogao da ti \"repliciram\" ali bojim se da ti baš ne znam objasniti a možda me i ne budeš razumeo. Ipak evo. Biti dobar Hrvat (Srbin) je naša obaveza. Kao što je naša obaveza biti dobar čovek, dobar otac ili dobar muž ili dobar komšija ........ Tu ništa nije premalo svega je tu dovoljno za ljudsku sreću i smisao života. PS. \"Mi imamo svojinu ne nad onim što posedujemo nego samo nad onim što smo drugima dali ili darivali\"

VL
Očoćinskipe
16:12 12.02.2010.

ne znam kakav je taj janukovič... ali ako je i ko sotona, bolji je od narančastih...

VL
LA
Laufer
19:03 13.02.2010.

Ukrajina će bar malo odahnuti što se Rusije tiče jer su Rusi u slavljeničkom zanosu. Ovo je prva izborna pobjeda koju su stekli bez fizičke represije. Ali generalni problem savezništva s Rusima je što oni ne znaju biti prijatelji. Amerikanci znaju biti i prijatelji i starija braća i gazde, kako kad i kako s kim. Rusi nažalost i uvijek samo gazde, hazjaini. Njihov zadnji interes je prije prvog interesa „pobratimljene“ zemlje. Istočna Europa poslje Drugog svjetskog rata, Informbiro, danas Kavkaz...uvijek isti koncept. Dok su Amerikanci Marshalovim planom hranili i gradili Zapadnu Europu, Rusi su uzimali iz Istočne sve što vrijedi. Hajd što se uzimalo iz Austrije i Njemačke, ratni je plijen i ujedno reparacija, ali i iz Poljske, Čehoslovačke, Mađarske... Demonitirale su se i nosile i čitave tvornice...Ne bih se volio naći u koži njima graničnih zemalja, jer politika je nemoćna pred Medinim apetitom. Našim pak srpskim susjedima ili komšijama, kako hoćete, želim da si ne prizivaju nešto pod čim nikad nisu bili. Raspitajte se malo po Istočnoj Europi prvo. Ne morate baš sve da učite tako da vas prvo opali po glavi!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.