izvukli živu glavu

Vindijina hladnjača završila u ogradi kuće, ispala joj kabina

udario u kuću (1)
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/9
14.03.2013.
u 14:30

Više podataka o samoj nesreći znat će se nakon što policija obavi očevid. Zasad se pretpostavlja da je hladnjača vjerojatno izbjegavala sudar.

Samo pukom srećom vozač Vindijine hladnjače te vozač osobnog auta izvukli su živu glavu nakon prometne nesreće koja se dogodila u Sv. Ivanu Zelini, na 70. kilometru autoceste A3.

Više podataka o samoj nesreći znat će se nakon što policija obavi očevid. Zasad se pretpostavlja da je hladnjača vjerojatno izbjegavala sudar te sletjela s ceste i udarila u ogradu obiteljske kuće.

Od jačine udarca kabina je izbačena iz karoserije i završila je na kolniku. 

Promet u smjeru zapada odvija se otežano jednim prometnim trakom.

 

Komentara 9

MO
modovisisajteMaraschino
17:07 14.03.2013.

grozno je danas bilo na relaciji Vrbovec - Bjelovar... zimske službe ni na vidiku... prometne nesreće na svakom kilometru... puževim korakom zaobilaznim putem preko Bolča sam uspio u Bjelovar stići....

ED
Ede
18:00 14.03.2013.

novinari ko novinari... bitno da se piše... a kabina nije ispala nego je od udarca se otvorila (dostup do motora)... a ono koja je to sreća da imaš sudar s probnim tablicama?

TO
top
16:24 14.03.2013.

od kada postoje stambene kuće uz autocestu A3?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije