TIJEKOM NOĆI

Više ljudi sukobilo se na terasi restorana u Hvaru: Troje ozlijeđeno, jedna osoba uhićena

Hvar: Pogled na grad Hvar u poslijepodnevnim satima
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/2
28.07.2024.
u 12:55

Policija navodi kako je o događaju obaviješteno državno odvjetništvo te kako slijedi utvrđivanje svih okolnosti događaja

Više osoba fizički se sukobilo noćas, oko 1.45 sati, na terasi restorana u Gradu Hvaru. Prema informacijama Policijske uprave splitsko-dalmatinske, u sukobu su tri osobe ozlijeđene i utvrđene su im lakše tjelesne ozljede.

"Jedna osoba je uhićena i privedena u službene prostorije policije radi provođenja kriminalističkog istraživanja na okolnosti kaznenog djela teške tjelesne ozljede u pokušaju", istaknula je PU splitsko-dalmatinska. Također, policija navodi kako je o događaju obaviješteno državno odvjetništvo te kako slijedi utvrđivanje svih okolnosti događaja.

 

GALERIJA  Do danas Hrvatsku još nisu priznale četiri zemlje: Znate li koje?
Hvar: Pogled na grad Hvar u poslijepodnevnim satima
1/12
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije