Napadač u bijegu

Pucnjava u podzemnoj željeznici u New Yorku, 16 osoba ozlijeđeno, pronađene eksplozivne naprave

Pucnjava u New Yorku
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
Autori: Vecernji.hr, Hina
12.04.2022.
u 17:49

Napadač je navodno u trenutku napada nosio plinsku masku i reflektirajući prsluk

Ukupno 16 osoba je ozlijeđeno, od kojih je deset ustrijeljeno u utorak u njujorškoj podzemnoj željeznici gdje su vlasti pronašle nedetonirane eksplozivne naprave, objavila je policija. Do incidenta je došlo ujutro na postaji podzemne željeznice 36th Street u četvrti Sunset Park u Brooklynu, javljaju mediji. 

CNN i drugi mediji izvijestili su da je ustrijeljeno najmanje pet osoba, pozivajući se na izvore u njujorškoj vatrogasnoj službi. Napadač je navodno u trenutku napada nosio plinsku masku i reflektirajući prsluk. Policija traži napadača koji je trenutno u bijegu te je poslala apel građanima da izbjegavaju to područje. 

 

Policija u New Yorku kazala je kako je dojava o dimu na postaji u podzemnoj željeznici stigla oko 8.30 sati po lokalnom vremenu, a po dolasku na mjesto događaja pronašli su ozlijeđene. 

Na mjestu je događaja pronađene su i dimne bombe, a nekoliko policijskih službenika tvrdi da je moguće da je napadač bacio bombe prije nego što je počeo pucati.

Nije poznata težina ozljeda žrtava. Neke su žrtve u bijegu ušle u vlak te izašle na drugoj postaji, a na društvenim mrežama objavljene su i snimke s mjesta događaja.

UZNEMIRUJUĆA SNIMKA 

 

 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Trpaj sirotinju
Trpaj sirotinju
18:54 12.04.2022.

Masovna pucnjava? U lijevo-liberalnom New Yorku?? Gradu koji ima valjda najrestriktivniji zakonski okvir što se tiče posjedovanja i nošenja vatrenog oružja ? Ma nemoguće...

NN
novo nenormalni
16:49 12.04.2022.

blm

OP
Ovaj_put
17:32 12.04.2022.

Saće biti da su opet Rusi krivi🤭🤭🤭

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije