Ljubinići

Vojni helikopter srušio se u BiH, tri osobe ozlijeđene

'unutrasnja 15..06.2009.varazdin.... predsjednik republike hrvatske stjepan mesic na proslavu dana grada ivanca stigao je helikopterom koji se spustio na gradskom nogometnom igralistu  snimio: darko g
Arhiva VL
28.06.2012.
u 09:55

Iz bolnice Koševo potvrđeno je da je jedan od ozlijeđenih dovezen u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu te da može govoriti i hodati.

Vojni helikopter srušio se jutros oko osam sati u blizini autoceste na relaciji Sarajevo – Visoko, u Ljubinićima u BiH, javlja Klix.ba.

Prema prvim informacijama, ozlijeđena su tri člana posade. Na mjesto nesreće ubrzo je upomoć došao drugi helikopter. 

Iz bolnice Koševo potvrđeno je da je jedan od ozlijeđenih dovezen u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu te da može govoriti i hodati. Nakon što mu je pružena liječnička pomoć, pušten je kući.

Helikopter je udario repom o zemlju zbog čega se prevrnuo.

Prije pada helikopter je sudjelovao u akcijskoj vježbi oružanih snaga BiH. Istragu provode pripadnici SIPA-e.

Komentara 6

JA
james49
10:37 28.06.2012.

Jesu ga servisirali u Velikoj Gorici?

RI
Riznica
10:46 28.06.2012.

Piloti lete bez razloga, samo da bi ostvarili pilotski dodatak i trose pare ni za sta... Moraju momci imati odredjeni broj sati mjesecno da bi dobili dodatak i svaki put kad poleti taj krs od helikoptera to je automatski drzavazava u minusu nekoliko hiljada eura a uz nedovoljno odrzavanje je samo pitanje vremena kad ce se desiti katastrofa...

KL
kloki
10:51 28.06.2012.

Opaska novinaru, .nešto nedostaje u članku.....čiji helikopter? Bosanski, HRZ ili moje babe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije