Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometna nesreća

Vozač električnog bicikla oborio pješaka u Splitu pa pobjegao, policija ga traži

Velebitska ulica, Split
Google Maps/Ilustracija
12.07.2023.
u 23:19

U cilju pronalaska nepoznatog vozača električnog te utvrđivanja svih činjenica i okolnosti vezanih uz prometnu nesreću, policija poziva očevice, kao i vozača koji je sudjelovao u prometnoj nesreći, da se jave

Vozač električnog bicikla oborio je pješaka večeras, oko 20.45 sati, u Splitu. Nesreća se, kako navodi Policijska uprava splitsko-dalmatinska, dogodila u Velebitskoj ulici u blizini križanja s Vukovarskom. Nakon događaja, vozač je pobjegao, a pješak je prevezen na pružanje liječničke pomoći.

"Večeras, 12. srpnja 2023. godine oko 20.45 sati u Velebitskoj ulici u blizini križanja s Vukovarskom, na nogostupu, dogodila se prometna nesreća, obaranje pješaka od strane bicikliste. Pješak je prevezen na pružanje liječničke pomoći, dok se osoba koja je upravljala biciklom udaljila s mjesta događaja", navodi policija te dodaje kako se u svezu s ovim događajem dovodi osoba koja je upravljala električnim biciklom iz sustava javnih gradskih bicikala.

VEZANI ČLANCI:

U cilju pronalaska nepoznatog vozača električnog bicikla te utvrđivanja svih činjenica i okolnosti vezanih uz prometnu nesreću, policija poziva očevice, kao i vozača koji je sudjelovao u prometnoj nesreći, da se jave u Postaju prometne policije na brojeve telefona 021/ 504-036 i 504-010 ili osobno pristupe u postaju na adresi Put Plokita 81, Split ili da nazovu 192.

VIDEO Mjesto velike tragedije u Osijeku: U Dravi se utopio dječak (4), igrao se pa upao u vodu

Komentara 1

FR
FranjoTT
07:32 13.07.2023.

Problem je što pješaci i automobili smetaju biciklistima u prometu! Također semafori koji nemaju smisla, samo nas usporavaju i onda nabrijani vozači automobila trube jer me ne žele pustiti na crveno preko zebre!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije