Komentar stručnjaka

VIDEO Stravična snimka s mjesta nesreće na A3 razotkriva više prekršaja: U sreću se ne treba uzdati

nesreća
Foto: Prometne zgode i nezgode
1/2
16.04.2023.
u 18:09

'Srećom, ovaj je put sve završilo bez težih posljedica. No, u sreću se ne smijemo pouzdati', napisao je Željko Marušić

Prometni stručnjak Željko Marušić objasnio je što stoji iza sudara u kojem je vozač zaletio u kolonu na autocesti A3 ovog utorka kod čvora Križ smjeru Zagreba. Marušić je između ostalog uočio preveliku brzinu i premali razmak među vozilima, kaže da je izvjestan uzrok i nekoncentriranost vozača. "Automobil kojim je upravljao neodgovorni i nekoncentrirani vozač nije pravodobno usporio te se zabio u vozilo ispred sebe koje se uslijed udara odbilo na još nekoliko automobila", navodi Marušić.

U nesreći nije bilo ozlijeđenih, ali poziva vozače na dodatnu pozornost pridaju prilagodbi brzine vožnje propisima i uvjetima na cesti, kao i održavanju razmaka te prilikom vožnje ne koriste mobitele, ne voze umorni niti ukoliko su konzumirali alkohol piše za Autoportal. "Srećom, ovaj je put sve završilo bez težih posljedica. No, u sreću se ne smijemo pouzdati", zaključuje Marušić.

VIDEO: Zaboravljeni radovi na Krugama: Cesta je dovršena, ali pola znakova još je ostalo

Komentara 5

SA
sanikol
18:43 16.04.2023.

Ovi koji pozivaju njega, kao prometnog stručnjak,a koji pokušava reći zašto je došlo do sudara nisu baš pri sebi. Genijalac je otkrio da je automobil koji je kriv za udes, vozio prebrzo i na premalom razmaku. Ovakvo genijalno otkriće možee dati isključivo Marušić. Ako nemate nekog drugog za komentar, ne zovite nikoga nego odite u vrtić po odgovor.

DA
damascus
18:35 16.04.2023.

Oslobodi nas Bože ovoga nazovi prometnoga stručnjaka, koji je predlagao da se (kao nigdje u svijetu) električni romobili izmjeste da voze po nogostupu, Dok Pariz, Milano i drugi gradovi potpuno zabranjuju, (zbog opasnosti prije svega po pješake, prometovanje romobilima, ovaj,j, iza kojega očito stoji trgovački lobi, takvo što predlaže. Autohtoni "domaći stručnjak"! Svaki prometni polocajac veći je stručnjak od ovoga nazovi stručnjaka.

ZZ
Zvir Zvirek
22:59 16.04.2023.

Idijot spi za kormanom, preveč ga takveh v Hr.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije