Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Neće to nikud'

Vozač natrpao BMW pa nije mogao zatvoriti prtljažnik: Pogledajte kako je sve 'osigurao'

automobili
Patrik Macek/PIXSELL
11.10.2022.
u 15:18

Fotografija je oduševila i nasmijala korisnike Facebooka te prikupila više od 200 lajkova

Posljednjih godina automobili postaju sve veći i veći. Iako raste i kapacitet njihovih prtljažnika, čini se nekima ni to nije dovoljno. Automobil marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka tako je fotografiran u vožnji s u potpunosti otvorenim prtljažnikom

U prtljažnik je vozač htio puno toga staviti, no s obzirom na to da mu kapacitet automobila nije bio dovoljan, odlučio je sve osigurati krep ili pik trakom

Fotografiju BMW-a objavila je Facebook stranica Prometne zgode i nezgode, a na njoj se može vidjeti i dio tereta koji se nalazi u automobilu.

Fotografija je oduševila i nasmijala korisnike Facebooka te prikupila više od 200 lajkova. 

- Da je bar polijepio s izolirkom, bolje drži nego pik traka - stoji u jednom od komentara, dok je drugi korisnik ustvrdio: "Neće to nikud".

VIDEO Kamera u trgovini uhvatila dvije žene u krađi: Jedna plesom odvukla pažnju, a druga trpala u majicu.

Ključne riječi

Komentara 1

UJ
ujna
16:43 11.10.2022.

BMW - bosansko motorno vozilo - ništa čudno s obzirom na kvocijent inteligencije navedenih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije