OPASNO KRIŽANJE

Vozač u Splitu završio u suprotnom smjeru, zbunila ga nova signalizacija: 'Oprošteno mu ako je Englez'

Panoramski pogled na grad Split
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL/Ilustracija
1/2
27.10.2022.
u 10:53

Riječ je o križanju Ulice Slobode, Domovinskog rata i Hrvatske mornarice

Nova prometna regulacija na splitskom križanju zbunila je vozača koji je završio u suprotnom smjeru. 

Fotografije vozača u suprotnom smjeru objavila je Facebook stranica "Prometne zgode i nezgode" te uz fotografiju navela: "Nova regulacija na najpoznatijem splitskom raskrižju konačno daje rezultate".

Križanje je, navodi Dalmatinski portal, jedno od najopasnijih u Splitu, a obnovljeno je prošlog vikenda. Riječ je o križanju Ulice Slobode, Domovinskog rata i Hrvatske mornarice.

Foto: Google Maps/Screenshot

Fotografija je nasmijala mnoge korisnike Facebooka, a neki su komentirali: "Majstori na sve strane", "Oprošteno mu ako je Englez", "Džabe su krečili".

VIDEO Snimka s križanja u Splitu ostavlja bez teksta: Ovog biciklista samo je čudo spasilo

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
11:39 27.10.2022.

To je nejasno i treba sve ponovo označiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije