POTREBA ZA STROŽIM MJERAMA?

U Parizu su ih zabranili, u Njemačkoj ih ne puštaju u vlakove, a u RH ih je sve više: Imamo li problem s romobilima

13.09.2024.
u 14:15

Pariz je zbog tisuća prometnih nesreća i čestih eksplozija baterije zabranio njihovo iznajmljivanje, a uskoro će to napraviti i Madrid.

Komentara 18

CO
CommonSense
13:14 13.09.2024.

problem je kultura vozača koji se ponašaju ko Pale sam na svijetu ali i činjenici da robobili i bicikli nisu kontrolirani kao registrirana vozila. Ja sam prvi da se ljudi više koriste biciklom ali iskreno, jako rijetko vidim da see biciklisti drže pravila. Mnogi se pozivaju na skandinaviju ali ekipa moja, velika večina naših biciklista je miljama daleko od skandinavije. Da, fali staza i infrastrukture ali prvenstveno fali vozačke kulture.

BR
branding16
13:54 13.09.2024.

Treba zabraniti vožnju romobilima gdje se kreću pješaci i motorna vozila jer predstavljaju veliku opasnost za sebe i sudionike u prometu.

DI
dino85
14:01 13.09.2024.

Imamo definitivno, vidio sam ih svojim očima čak i na auto cesti, Okučani Novska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije