Poduzet će propisane radnje

Oglasila se Vukovarsko-srijemska: Županija nastavila s uobičajenim radom

Župan Damir Dekanić i troje policijskih službenika privedeni su na ispitivanje na Županijski sud u Osijeku
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/9
17.03.2023.
u 10:26

Nakon uhićenja župana Damira Dekanića nitko od dužnosnika Vukovarsko – srijemske županije nije dao izjavu ili stao pred novinare

Poslije jučerašnje odluke Županijskog suda u Osijeku koji je županu Vukovarsko – srijemske županije Damiru Dekaniću i za još četvero osumnjičenika odredio 30-dnevni pritvor oglasila se još jednom Vukovarsko – srijemska županija.   

- Sukladno odluci suca istrage Županijskog suda u Osijeku kojom je mjera istražnog zatvora određena vukovarsko – srijemskom županu Damiru Dekaniću, Vukovarsko – srijemska županija poduzet će sve, zakonski propisane radnje, kako bi Vukovarsko – srijemska županija nastavila s uobičajenim radom – stoji u kratkom priopćenju.

VIDEO Uhićen vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić, troje policajaca i dva civila

Interesantno je i kako od dana privođenja Dekanića do danas nitko od dužnosnika Vukovarsko – srijemske županije nije našao za shodno, a vjerojatno niti hrabrosti, da stane pred novinare i kaže nekoliko rečenica o cijelome ovome slučaju. Dosadašnja oglašavanja županije svela su se na dva kratka priopćenja u kojima se samo navodi kako uredi Županije nastavljaju s radom. Ispada kako je to veliki uspjeh jer bi s privođenjem župana trebalo sve prestati raditi. Podsjećamo kako Dekanić ima dva zamjenika župana kao i niz pročelnika. Svi oni već tri dana šute kao zaliveni.   

VIDEO Policija pregledava zgradu Županijskog suda u Osijeku nakon dojave o bombi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije