Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Youth Business Camp Adria Zagreb započeo edukaciju četvrte generacije polaznika

Youth Business Camp Adria Zagreb
01.07.2024.
u 13:00

Danas je u prostorijama RIT Croatia (Rochester Institute of Technology), započeo program četvrte generacije polaznika Youth Business Camp Adria Zagreb, u sklopu World Entrepreneurship Programa.

Ukupno 12 polaznika koji dolaze iz Hrvatske, Turske, Irske i Ukrajine imat će priliku čuti 29 predavača, a u sklopu stručnog izleta, polaznici će posjetiti Zicer- Zagrebački inovacijski centar, Europski parlament-ured u Zagrebu, Hrvatski radijski forum te Hrvatsku poštu gdje će im biti održana ne samo predavanje nego će se upoznati i s praktičnim pričama ovih kompanija.

Ovaj kamp tematski je jedinstven u svijetu i razlikuje se od sličnih programa zbog količine programskog sadržaja koje polaznici odslušaju kao što su: Intelektualno vlasništvo, upravljanje ljudskim potencijalima, osnove financija, osnove ekonomije, osnove menadžmenta, branding, odnosi s javnošću, marketing, vodstvo i upravljanje, blockchain i digitalne valute, kreiranje web stranica i aplikacija, društvena odgovornost i druge teme. Također, u sklopu programskog djela Brand story predavanja, predstavit će se: L'oreal Adria, PitchSee, Poliklinika Terme Selce, RIT Croatia, WWF Adria, Privredna banka Zagreb i drugi.

''Zahvaljujem se svim predavačima te sponzorima koji su prepoznali projekt inspiriranja poduzetništva. Ponosan sam što uspijevamo održati kontinuitet. Zaključno s ovom generacijom, inspirirali smo 51. tinejdžera, od kojih će vjerujemo neki postati i poslovni lideri.'', izjavio je Danijel Koletić, direktor Youth Business Camp Adria Zagreb. Polaznici se kroz timski rad pripremaju za projektni zadatak kojeg prezentiraju posljednji dan kampa, 12. srpnja, a pripremaju ih mentori, bivši sudionici kampa Dora Planinc te Vitomir Pavičić.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije