Mila Horvat

Za mene najbolje tek dolazi, bolest me naučila da sebe više stavljam na prvo mjesto

zoran mila barbara
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/3
04.01.2014.
u 17:00

Jedna od njih bez sumnje je HTV-ova voditeljica Mila Horvat koja se borila protiv teške bolesti - tumora jednjaka.

Što smo stariji, to nam godine brže prolaze, ali neke ostaju trajno zapečaćene u našim mislima, srcima. Godinu koja je iza nas neki poznati Hrvati nikada neće zaboraviti, za njih je bila prijelomna, od životne važnosti. Jedna od njih bez sumnje je HTV-ova voditeljica Mila Horvat koja se borila protiv teške bolesti - tumora jednjaka.

- Iza mene je turbulentno razdoblje, teška godina, koja je samo proletjela, ali, ipak, pamtit ću je po dobrome - optimistično je započela priču Mila i nastavila u istom tonu.

- Doživjela sam preobrazbu, ja sam sada drugačija osoba. Ne sjećam se kada sam prije mogla izjaviti da sam zadovoljna, a sada to mogu. Pronalazim razlog za sreću u malim stvarima - kaže voditeljica koju svaki vikend gledamo u “Nedjeljom lagano”.

- Ne želim zaboraviti 2013. jer ona je podsjetnik i upozorenje na stvari koje su važne i osobe koje su tu kada ti je najpotrebnije. Ali, istodobno, jako se veselim 2014. jer znam da za mene najbolje tek dolazi. Bolest me puno toga naučila, koliko smo krhki, ali i koliko je važno sebe više stavljati na prvo mjesto i češće raditi stvari koje ti pričinjaju zadovoljstvo - objašnjava Mila. S obzirom na to da je zbog bolesti već krenula s promjenama i brine se za sebe, ne donosi novogodišnje odluke, ali u jedno je sigurna - u 2014. putuje u Brazil.

- Urednicima sam rekla da se prijavljujem za odlazak na Svjetsko nogometno prvenstvo, a ako ne budem u novinarskoj ekipi - idem u vlastitom aranžmanu - sigurna je. I njezin kolega s HTV-a Zoran Šprajc 2013. pamti po promjenama koje je također, nažalost, uveo zbog zdravlja. Preživio je srčani udar i ugrađeni su mu stentovi.

- Odlučio sam prestati pušiti i zasad se toga držim - kaže Šprajc koji mora pripaziti i na prehranu, ali i na stres. U manje dramatičnoj, ali vrlo opasnoj situaciji u 2013. našla se i Barbara Kolar kojoj je puknulo slijepo crijevo. Iako je bilo bolno, danas je dobro i u 2014. je ušla s osmijehom.

Komentara 6

TM
Tata_Mata10
17:15 04.01.2014.

Sve najbolje, draga Mila!

DU
Deleted user
09:34 06.01.2014.

Tako lijepa žena !

Avatar zampzmija
zampzmija
10:29 08.01.2014.

Prelijepa i Mila !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije