lopovska posla

Za razbojništvo optuženi dijete i dvojica maloljetnika

pljacka
Arhiva VL
11.03.2011.
u 10:08

Presreli su trojicu maloljetnih Gospićana te im nasilno ukrali mobitele i srebrnu narukvicu

Nakon gotovo mjesec dana službenici PU ličko-senjske zaključili su slučaj razbojništva u kojem su glavni krivci dvojica maloljetnika i dijete.

Oni su 12. veljače u poslijepodnevnim satima presreli trojicu maloljetnih Gospićana te im nasilno ukrali mobitele i srebrnu narukvicu.

Razbojnici su inače s područja Otočca, Vrhovina i Ogulina, a sva trojica otprije su poznata policiji. Dvojica maleljetnika iza sebe već imaju četiri kaznena djela, uključujući posljednje razbojništvo, dok je djetetu uz kazneno djelo nanošenja tjelesnih ozljeda ovo drugo evidentirano kazneno djelo.

Neslužbeno doznajemo da su razbojnici pripadnici romske manjinske skupine. 

Za dvojicu maloljetnika Općinskom državnom odvjetništvu za mladež bit će dostavljeno posebno izvješće kao dopuna kaznene prijave, dok će za dijete, koje nije kazneno odgovorno, biti dostavljeno posebno izvješće, izvijestila je policija.

Komentara 1

LI
liliZG
11:20 11.03.2011.

Kakva djeca i maloljetnici, najobičniji razbojnici i nije im prvi put...........................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije