Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JURNJAVA KOD GOSPIĆA

Mlada Zadranka oborila tjedni rekord u brzoj vožnji pa zaradila paprenu kaznu

Zdenčina: Gust promet na autocesti A1 u oba smjera
Matija Habljak/PIXSELL
27.12.2023.
u 20:33

Ovo je bila najviša brzina kretanja osobnog vozila proteklog vikenda na području Ličko-senjske policijske uprave.

Zbog prekršaja prekoračenja brzine na autocesti A1, 27-godišnjoj Zadranki prekršajnim nalogom izrečena je kazna u iznosu od 660 eura i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od mjesec dana, piše Zadarski.hr.

Naime, 27-godišnjakinja je u subotu 23. prosinca između čvora Gornja Ploča i čvora Gospić, u smjeru sjevera vozila brzinom 219 km/h, a ograničenje na toj prometnici iznosi 130 km/h. Ovo je bila najviša brzina kretanja osobnog vozila proteklog vikenda na području Ličko-senjske policijske uprave.

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO: Nekoliko puta preticao na Pelješkom, pa na kraju požalio

Komentara 6

Avatar R2D2
R2D2
23:23 27.12.2023.

Nadam se da ste ju i malo pičeškali percem po gluteusu maximusu, kao dio ove "oštre" kazne. Naravno, gospođa potencijalni ubojica, će se ovim podvigom hvaliti po društvenim mrežama.

NO
Nordik
07:19 28.12.2023.

Zadrani vozači motora su vrlo neugodni u prometu jer mnogi skidaju ili preuređuju sustave za prigušivanje buke tako da 150 db je dnevna pojava u gradu, naročito noću. Policija je gluha.

MA
Machak
22:59 27.12.2023.

Sad će bit faca..."ona što je vozila preko 200"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije