Prosvjed u Rijeci:

'Zakon o strateškim invsticijama - abdikacija Hrvatske'

voda je sloboda, prosvjed Rijeka (1)
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/3
22.03.2013.
u 15:43

"Voda je sloboda" moto je današnjeg mirnog prosvjeda na riječkom Korzu kojega je predvodio poznati gradski bunotovnik Marin Miočić Stošić

\"Voda je sloboda\" moto je današnjeg mirnog prosvjeda na riječkom Korzu kojega je predvodio poznati gradski bunotovnik Marin Miočić Stošić. Upravo na današnji Svjetski dan voda prosvjednici, predstavnici Udruge Vox i Građanske inicijative Rijeka otpora izrazili su protivljenje Zakonu o strateškim investicijama kojega nazivaju abdikacijom Hrvatske, zakonskom predajom najvrednijih hrvatskih resursa \"bjelosvjetskim šušama koji dođu s naramkom novca\".

Komentara 1

TE
tester
16:39 22.03.2013.

ali koliko vidim, dotični prosvjednici rado se koriste modernom tehnologijom...ako im je tako stalo do očuvanja netaknute prirode, neka to svojim primjerom pokažu, recimo da umjesto jakne i hlača obuku naramke starog palminog lišća, a umjesto u toplim sobama neka stanuju u pećinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije