U POTPUNOSTI IZGORIO

Zapalio se automobil na Braču, automobili samo prolazili: 'Sramota, vozač je bio u šoku'

Milna: Jutro nakon burne no?i na bra?kim požarištima
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/2
15.08.2022.
u 10:17

Muškarac je dobio samo jače ogrebotine, a svjedokinji i njenom suprugu je kazao kako nema pojma što se dogodilo jer nije ni pio ni brzo vozio

Sinoć se kod Bola na otoku Braču automobil prevrnuo na krov i zapalio. Vozač se sam uspio izvući van, a jedna svjedokinja kazala je kako su automobili samo zaobilazili vozilo u plamenu. 

- Sramotno je da su domaći i stranci zaobilazili ovakav auto koji gori i čovjeka koji stoji pored auta bez da su se zaustavili, ali najvažnije je da je čovjek na kraju dobro - ispričala je svjedokinja za 24 sata koja se sa svojim suprugom prva zaustavila i pomogla muškarcu.

Incident je potvrdio i DVD Bol

- Noćas oko 1.23 dobili smo dojavu o prevrtanju vozila na krov i zapaljenju, unesrećeni je na svu sreću uspio sam izaći iz auta, s time da je vozilo planulo i u potpunosti izgorjelo - kazao je zapovjednik DVD-a Bol Stipe Marinković. 

Svjedokinja je sa suprugom pozvala vatrogasce koji su na mjesto stigli u pet minuta. 

- Krenuli smo iz Bola cestom Putom Zlatnog Rata, i tri kilometra od Bola vidjeli caddy kako počinje gorjeti u daljini i druge aute kako ga zaobilaze. Mi smo brzo izašli iz auta i pješke krenuli prema autu koji je gorio. Krenuli smo odmah zvati vatrogasce čim smo vidjeli automobil iz daljine. Kada smo se približili vidjeli smo gospodina koji stoji dva metra od automobila koji gori - ispričala je. 

- Bio je bos i ozlijeđen, odmah smo znali da je u šoku i da zato to govori te smo pozvali i hitnu. Auto je sve više počeo gorjeti, a gospodin se nije htio od šoka odmaknuti od auta, govorio je da su mu pune kante unutra i da nije to ništa. Suprug i ja smo ga odvukli od auta par metara dalje - dodaje. 

Muškarac je dobio samo jače ogrebotine, a svjedokinji i njenom suprugu je kazao kako nema pojma što se dogodilo jer nije ni pio ni brzo vozio. 

>> VIDEO Ovo su žrtve pomahnitalog ubojice u Crnoj Gori: Danas održan pokop Nataše (35) i njenih sinova

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije