Zapaljen BMW X6, a oko vozača se okupljaju atraktivne žene

auto, prometna
Dino Stanin/VLM
04.02.2010.
u 18:00

- Iz BMW-a X6 Marija Vuletića sukljao je stup gustog dima, a na automobilu je gorjela desna strana. Često viđamo atraktivno odjevene žene kako posjećuju njegov stan - kažu susjedi.

Snažan prasak u srijedu u 20.45 ispred zgrade u Novoj cesti 130 na Trešnjevci natjerao je susjede da provire kroz prozor.

- Iz BMW-a X6 Marija Vuletića sukljao je stup gustog dima, a na automobilu je gorjela desna strana. Unutrašnjost je izgorjela - kažu susjedi. U podmetnutom požaru oštećena je i škoda fabia vlasnice M. Ž. (50). Požar je buknuo na drvenim kašetama sa zapaljivim materijalom uz stražnji desni dio vozila dubrovačkih registracija. Auto je registriran na Ivu Milosavića (39) iz Dubrovnika, koji je policiji izjavio da je došao na autoservis te da je prespavao kod prijatelja u Novoj cesti. Međutim, susjedi složno tvrde da bijeli BMW X6, kao i obližnji mercedes CLS50 vozi upravo Vuletić, koji se tamo doselio prije nekoliko godina. Od tada, pričaju susjedi, često viđaju atraktivno odjevene žene kako posjećuju taj stan.

 - Često nam se pred zgradom parkiraju i bijesni automobili. Ako su ti ljudi spremni zapaliti automobil, tko zna na što su sve spremni - komentirao je jedan od susjeda.

 Kada smo pozvonili u stan, otvorila nam je atraktivna djevojka od 30-ak godina, međutim kad je čula da smo novinari, nije htjela ništa reći osim što je zanijekala da se u stanu odvija prostitucija.

Marija Vuletića (39) spominjalo se kao suvlasnika Columbije (danas narodnjačkog kluba Pasha). Teretilo ga se da je 2001. preko oglasa u Plavom oglasniku stupio u kontakt s djevojkom S. H. radi pružanja seksualnih usluga. Prema istražnom zahtjevu, 2004. istoj je djevojci uzeo mobitel, 2200 kuna, 50 eura te ju je i pljusnuo pa ga je ona prijavila. Vuletić se 2005. našao na meti Milana S. koji ga je, prema njegovoj prijavi, pokušao ugurati u auto zbog nekih dugova. Vuletić je uspio pobjeći otmičarima u obližnji kafić na Novoj cesti.

Ključne riječi

Komentara 9

SM
smjeskoh
19:01 04.02.2010.

kakve veze automobil na slici ima sa tekstom? Nije li to kerumov ljubimac?

DR
dreamteam
18:41 04.02.2010.

Obracun crnogorske mafije.

SK
Skipper
19:21 04.02.2010.

Pa što bi večernjakovci bili precizniji od onih iz jutarnjeg koji su nedavno objavili fotografiju predsjednika Mesića i njegove supruge u društvu austrijskog predsjednika Klestila i supruge snimljene pred punog godina na bečkom Opernbalu i rekli da je to snimljenoo na novogodišnjem koncertu 2010 i da je na slici predsjedik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije