bliži se božić

Započele ovogodišnje vukovarske adventske svečanosti

adventski vijenac (1)
Dusko Jaramaz/PIXSELL
03.12.2012.
u 11:35

Prvu svijeću na adventskom vijencu upalio je vukovarski gradonačelnik Željko Sabo koji je tom prilikom poručio kako mu je želja da u sljedećih pet godina Vukovar, po razvijenosti, bude među prvih pet gradova u Hrvatskoj

VUKOVAR – Pod sloganom Vukovar – svjetlo baštine, proteklog vikenda započele su ovogodišnje 15. vukovarske adventske svečanosti. Prvu svijeću na adventskom vijencu upalio je vukovarski gradonačelnik Željko Sabo koji je tom prilikom poručio kako mu je želja da u sljedećih pet godina Vukovar po razvijenosti bude među prvih pet gradova u Hrvatskoj. U okviru svečanosti u iduća četiri tjedna održat će se niz glazbenih koncerata i izložbi tematski vezanih za vrijeme adventa. Ovom prilikom posjetitelji su imali prigodu razgledati i izložbu radova učenika vukovarskih osnovnih škola i vrtića na temu kulturna baština Vukovara te filatelističku izložbu sakralnih motiva Hrvatskog filatelističkog društva Vukovar.

>> FOTO Zasvijetlilo božićno drvce na Jelačić placu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije