Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U LABINU

Zaštitar svladao ženu: Tražio je da pokaže račun, ona na njega potegnula nož

Napad nožem
Davor Puklavec/PIXSELL
05.07.2023.
u 09:27

Istarska policija potvrdila je incident. Naveli su kako je zaštitar oborio ženu i zadržao je do dolaska policije. Ona je uhićena te će danas izaći pred sud.

U jednom trgovačkom lancu u Labinu jučer se dogodio incident u kojem je žena prijetila zaštitaru s nožem. Zaštitar je posumnjao da je žena nešto ukrala pa ju je tražio da pokaže račun. Ona je tada izvadila nož.

– Stajao sam pokraj blagajne. Vidio sam ženu kako stoji pokraj muškarca koji je, čini mi se zaštitar. Odjedanput je blagajnica uzviknula: "Pazi, ima nož u ruci!" – ispričao je za 24 sata čitatelj o drami koja se dogodila u utorak navečer.

Istarska policija potvrdila je incident. Naveli su kako je zaštitar oborio ženu i zadržao je do dolaska policije. Ona je uhićena te će danas izaći pred sud.

VIDEO Neoprezni vozači ponovno u akciji: Sekunda je falila do teškog sudara

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar utunelu
utunelu
10:57 05.07.2023.

prvo i osnovno koji su ovlasti zastitara u ovome vidim elelemente kazne prijave protiv zastitarske kuće ..zastitar nema pravo zadrzavati nikoga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije