Pravna bitka o (ne)zakonitosti dokaza

Zašto se na temelju istih dokaza u tri slučaja donose različite odluke?

23.08.2024.
u 19:08

U svim tim spisima, koji su u različitim fazama, na temelju prikupljenih dokaza, uključujući i sadržaj tog mobitela, do sada je postignuto oko 20 nagodbi između optuženika i tužiteljstva. To znači da su optuženici priznali krivnju, da su na temelju nagodbi osuđeni, a veći je dio tih presuda i pravomoćan

Komentara 4

AK
Aka
12:35 24.08.2024.

Jer nismo svi jednaki pred zakonom?

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
16:49 24.08.2024.

Nije Turudić džabe postavljen na sadašnju funkciju.

SS
simpatican.simpa
20:14 23.08.2024.

Zato jer su neki suci dobili diplome na benzinskoj u Travniku, neki u Banja Luki, a neki u Beogradu. I ono najvažnije, uvijek se za odluku suda vrijedi teza, "tko pita i za koga" i namjerno se stvara kaos. Pravosuđe je najveći neprijatelj suverene Hrvatske koji sustavno uništava sve što ima predznak Hrvatsko, suvereno. Narod je osakačen i obesrpravljen mentalno i fizički zato šuti i hoda kao hodajući mrtvaci, zombiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije