Zašto se Stoltenberg i Zelenski na 28. obljetnicu Daytona boje za balkanski mir

21.11.2023. u 07:21

Teško da je tog 21. studenoga 1995. u Daytonu itko od prisutnih mogao zamišljati da će se 28 godina poslije njihova politička djeca tako žestoko boriti da u miru ostvare ratne ciljeve. A rade to najčešće tako što jedni druge udaraju ispod pojasa, koriste sva raspoloživa sredstva, uglavnom ne vodeći računa o mogućim posljedicama za sve, pa i one koje oni sami politički predstavljaju

Komentara 20

DU
Deleted user
08:09 21.11.2023.

Jer zločinci gube rat u Ukrajini, a da bi njihova oligarhija živjela drugi moraju umirati.

GO
Gof33
07:50 21.11.2023.

Dosta nam je ratova na takozvanom Balkanu! A posebice kod nas u Hrvatskoj.

ZA
zagabria4
09:22 21.11.2023.

NATO već dugo ne postoji samo sada je to svima vidljivo. NATO je samo interes Amerike plus par jalovih pudlica, vojno najjača NATO zemlja Turska je već otvoreno protiv zapada i Amerike. Europa je isto pred raspadom, ona postoji samo još formalno, Mi moramo pametno i raditi za sebe a ne ko b*dale za NATO i Bruxelles. Za to je potrebno izaći na izbore jer sa ovom vladom ćemo ostati sluga zapada i njihovih interesa, sve do propasti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije