NIKOLA BAŠIĆ PROGOVARA

Zašto smo uništili hrvatsku obalu? 'Stranci su nekad gori devastatori i od nas! Znaju da tu vladaju nered i korupcija'

20.01.2022.
u 13:33

Treba graditi živa naselja s vizijom kao zametke budućih gradova. Split je nastao na ladanjskoj palači!

Komentara 40

Avatar Asterix
Asterix
14:44 20.01.2022.

Bogat i bezobrazan može što ga volja, zato jer zna do može što ga volja.

Avatar mrbr
mrbr
14:08 20.01.2022.

Smetala su nam dječija sela i odmarališta, smetala nam je vriska i dječiji žamor, al nam sad ne smeta perverzija strane objesne mladeži i "investicije" pokvarenih stranaca. Trpamo prljave pare u đepove, kupujemo, gradimo nekretnine, zimi u Zg, liti na more, neznamo više di smo. Samo daj, još, još. Propast ćemo, a sretni bit nećemo.

ZZ
Zvir Zvirek
14:38 20.01.2022.

Su unda stranjski ljudje krivi, ili ono šteri tu vladaju - domači i njihovo mito i korupcija? Stranjski ljudje sam koriste to kaj jima Hrvati dopuste. Idemo se vučiti misliti jenkrat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?