TIJEKOM OLUJE 'Ylenia'

Zastrašujuća snimka iz trajekta: Veliki val razbio staklo, putnici bježali

Njemačka trajekt
Foto: Screenshot
1/6
17.02.2022.
u 16:57

Glasnogovornik tvrtke Hadag i Hochbahn, tvrtke koja upravlja trajektom, potvrdio je incident i rekao da nitko nije ozlijeđen. Drugi izvještaji sugeriraju da je jedan putnik zadobio lakšu ozljedu

Oluja "Ylenia" zapuhala je diljem Njemačke gdje je rušila stabla, uzrokovala nestanak električne energije te dovela do otkazivanja letova. Uzrokovala je i probleme trajektu koji je plovio rijekom Elbom između Hamburga i Finkenwerdera. 

Trajekt je plovio nemirnim vodama, a u jednom je trenutku veliki val razbio staklo u prostoru za putnike. Zastrašujući trenutak snimio je jedan od putnika. 

Najmanje troje ljudi, koji su sjedili u blizini prednjeg prozora, voda je u potpunosti srušila sa sjedala. 

Nakon prvotnog udara, na snimci se vide putnici iz stražnjeg djela prostora kako skupljaju svoje stvari i bježe u pokušaju da izbjegnu poplavu. 

Glasnogovornik tvrtke Hadag i Hochbahn, tvrtke koja upravlja trajektom, potvrdio je incident i rekao da nitko nije ozlijeđen. Drugi izvještaji sugeriraju da je jedan putnik zadobio lakšu ozljedu, navodi Daily Mail

Nakon incidenta, velikim je brodovima zabranjeno ploviti rijekom koja povezuju luku Hamburg s morem.

U međuvremenu, njemačka nacionalna željeznička tvrtka Deutsche Bahn priopćila je da je zaustavila promet dijela vlakova na duge udaljenosti.

VIDEO Jaka oluja zahvatila Njemačku: Poplavljena hamburška tržnica, hitne službe imale više od 100 intervencija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije