Samo ozbiljno

VIDEO Jandrokovićeve gaće u Saboru: Prisjećanje na golišavu fotografiju izazvalo buru smijeha

Mlinarić Jandroković
Foto: Internet TV Hrvatskoga sabora
1/4
21.07.2023.
u 11:09

"Gospodine Jandrokoviću, predsjedniče Sabora, puno vas je ljepše vidjeti u odijelu i kravati 21.7., nego da kačite slike u kupaćim gaćicama na plaži", kazao je Stipo Mlinarić

Prvi je dan trodnevne izvanredne sjednice Hrvatskoga sabora. Na zahtjev predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića, predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković sazvao je 17. izvanrednu sjednicu Hrvatskoga sabora za petak, subotu i nedjelju. Zastupnici su sjednicu započeli iznošenjem stajališta na temu po izboru, a sve je nasmijala kratka interakcija između zastupnika Stipe Mlinarića i predsjednika Sabora. 

"Gospodine Jandroković, predsjedniče Sabora, puno vas je ljepše vidjeti u odijelu i kravati 21.7., nego da kačite slike u kupaćim gaćicama na plaži", kazao je na početku svog izlaganja Mlinarić. 

VIDEO Mlinarić spomenuo Jandrokovićevo donje rublje, pa zaradio duhovit odgovor predsjednika Sabora

"Kako kome", odgovorio je na to Jandroković te nasmijao sabornicu. "Meni ne, ali dobro", smijući se nadovezao Mlinarić. 

Jandroković je u svibnju 2021. godine, podsjetimo, na Facebooku objavio svoju fotografiju u kupaćim gaćicama.

"Budući da me klaun Milanović optužio da sam nasilnik bez mišića, a kako se zalažem za argumentiranu raspravu, prilažem dokazni materijal. Nasilnik nisam, a o mišićima prosudite sami...", poručio je tada uz fotografiju. 

Foto: Gordan Jandroković, Facebook

VEZANI ČLANCI:

Komentara 15

BU
burza
11:30 21.07.2023.

Velike vrucine saborskim zastupnicama se ne kuha pa jedu u kantini pogotovo Raspudici dva obroka .Nebi me cudilo da nose i doma kantice sa hranom.Nijevazno sto kuharice moraju kuhati na njih niko ne misli

Avatar suludih10
suludih10
11:57 21.07.2023.

Što kazati nego da je očekivano "visoka razina" argumentacije pri raspravi i govoru Mlinarića! Točno opće oporbena razina u kojoj kupače gaće predsjednika sabora postaju "politički argument". Predivno!

HR
hrza
12:20 21.07.2023.

Sprdaju se ali za velike novce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije