Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON TEKSTA VEČERNJEG O DRŽAVNOM TAJNIKU I SINU

Zatajio MUP-u što mu radi sin: 'Katić mu je morao reći da karijeru ne može graditi na uvozu stranaca'

06.04.2023.
u 19:27

Dario Hrebak očekuje od Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa da se žurno očituje, a ne odobrava takvo ponašanje HSLS-ovih dužnosnika, pa tako ni Žarka Katića koji mu je bio protukandidat na stranačkim izborima

Komentara 7

BE
Berri
21:24 06.04.2023.

Nije dobro kad MUP ništa ne zna o ovoj aferi. Nije dobro niti kada policija ne koristi službeni način komunikacije nego službu svode na Whatss Up aplikacija za razmjenu informacija. Inače, podrška hrvatskoj policiji, ali ovo me je neugodno iznenadilolo jer su to osnove službe. Jest, zatvorena je grupa, ali netko od policajaca izgubi mobitel, sve iz tzv. zatvorene grupe postane javno.

DU
Deleted user
15:02 07.04.2023.

osobe u povjerenstvu za sprijecavanje sukoba interesa su u sukobu same sa sobom i sa logikom kojom se to besmisleno drzavno tijelo rukovodi...krenite od milanovica i plenkovica jandrokovica ili tetejca u zg...koji od njih nije u sukobu interesa...svi su ..ii ne samo taj nekomunisticki vrh ...svi politicari su u sukobu interesa...po definiciji jer su u sukobu opceg i osobnog dobra..itd

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
06:02 07.04.2023.

Ugledni poduzetnici pokrenuli biznis. Hrvatski san!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije