Požar u zatvoru

Smrtno stradao zatvorenik u pulskom zatvoru. Sam se zapalio u samici?

Vatrogasci
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
16.11.2015.
u 19:51

O okolnostima ovog nesretnog događaja više informacija očekuje se od Uprave za zatvorski sustav Ministarstva pravosuđa po završetku očevida i istrage.

Zatvorenik pulskog zatvora smrtno je stradao u požaru koji je izbio danas poslijepodne u zatvoru, izvijestio je večeras Operativno-komunikacijski centar PU istarske.

Vatra je primijećena oko 15.30 sati, a neslužbeno se doznaje kako se zatvorenik sam zapalio u samici. Očevid u zatvoru još uvijek traje.

O okolnostima ovog nesretnog događaja više informacija očekuje se od Uprave za zatvorski sustav Ministarstva pravosuđa po završetku očevida i istrage.

>>Sušio "gepek" električnom grijalicom za zapalio automobil

>>Zapalio se šećer, šteta 100.000 kuna

Komentara 11

OB
ObrenM
20:08 16.11.2015.

Obzirom da se taj slucaj ne smije razjasniti,preuzeti ce ga Ostoja.

MR
mrkiii
20:54 16.11.2015.

nek odgovara onaj tko mu je dopustio upaljac u samicu

MS
mare_split
22:31 16.11.2015.

Ostoja mu doturio napalm?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije