INFLUENCA

Zavod osigurao 10.500 doza cjepiva

cjepivo
Damir Špehar/PIXSELL
22.11.2013.
u 15:19

Zdravi će se moći cijepiti za desetak dana kada će biti poznata i cijena cjepiva, ali koja neće biti veća od lanjskih 50 kuna

Počelo je cijepljenje protiv gripe. Zavod za javno zdravstvo Bjelovarsko-bilogorske županije pribavio je 10.500 doza cjepiva koje sadrži dva virusa tipa A i jedan tipa B. Za sada se cijepe kronični bolesnici, stariji od 65 godina i zdravstveni radnici koji imaju prednost i besplatno cijepljenje.  

-  Zdravi će se moći cijepiti za desetak dana kada će biti poznata i cijena cjepiva, koja neće biti veća od lanjskih 50 kuna - rekao je ravnatelj  Zavoda dr. Vladimir Halauk. Lani je od gripe oboljelo 1200 ljudi na području županije, od čega je samo dva posto bilo cijepljeno.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije