nesreća

Zbog brzine i poledice podletio pod teretnjak i poginuo

podletio pod teretnjak (1)
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
1/3
19.11.2011.
u 11:15

Nesreća se dogodila jutros oko osam sati na državnoj cesti D55 između Vukovara i Vinkovaca

VUKOVAR – Đorđe Mitrović (71)  iz Bršadina smrtno je stradao u prometnoj nesreći koja se dogodila jutros oko osam sati na državnoj cesti D55 između Vukovara i Vinkovaca. Do prometne nesreće došlo je uslijed neprilagođene brzine i zaleđenog kolnika. Mitrović je izgubio nadzor nad vozilom te je prešao na suprotnu stranu kolnika i podletio pod teretno vozilo.

Prema podacima Luke Barunčića, glasnogovornika PU, tijekom ove godine na cestama Vukovarsko-srijemske županije poginulo je 14 osoba.

Komentara 4

JA
japa
14:54 19.11.2011.

Nekad smo se smijali Turcima jer su navodno stacljali ciglu na gas!?! A danas? Prebrza vožnja + poledica = bilo pa prošlo.....

MO
modovisisajteMaraschino
18:29 19.11.2011.

i ti 70 godisnjaci... to nit vidi nit cuje ali glavno da jos voze.... u bjelovaru ima jedan djed koji vozi starog stojadina i kad on ide to se bolje maknut i cekat da se udalji kilometar jer on ne postuje nikakva pravila... trebalo bi da sa 60 godina moraju ponovno proci vozacki a posebno zdravstveni pregled pa onda vidjet jesu li sposobni ili ne

AM
Axis Mundi
19:28 19.11.2011.

dxdy slažem se da treba provjeravati sve vozače, pa i one u poznijim godinama, no budući da nam je prometna kultura na vrlo niskim granama, edukacija treba početi u vrtiću i svaki budući pješak/biciklist/vozač moraju znati sve o prometnim pravilimama i ponašanju u prometu. ovako, svak\' vozi kak\' zna i umije, pješak prelazi cestu kad hoće i gdje hoće, biciklist također vozi kud ga volja, a vozač mora paziti i na pješaka i na biciklistu i na ostale vozače i na sebe, pa mislim ipak malo previše odgovornosti na vozaču...a mnogi vozači također ne poštuju pravila (STOP, prilagodba brzine, itd) i tako se vrtimo u krug i molimo Boga da se ništa ne dogodi... a kad \"pametnom i iskusnom\" vozaču kažeš da treba smanjiti brzinu,da ne valja juriti, da se ne trebaju putnici u autu kotrljati u svakom zavoju jer se njemu žuri i \"jako je iskusan i pazi\" onda si ti uvijek neki papak kojem treba dokazivati da nije u pravu. takvi \"pametni\", u najmanu ruku dođu prvi na raskrižje kad je CRVENO (al\' glavno da su te pretekli).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije