Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fizički obračun

Zbog ljubavnog trokuta slomio mu nos

policija
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
24.03.2014.
u 10:48

Razlog sukoba je navodno ljubavni trokut, a 57-godišnjaku je u sukobu slomljen nos

Zadarska policija uhitila je 30-godišnjeg Ninjanina koji je je u subotu premlatio i teško ozlijedio 57-godišnjaka. Razlog sukoba je navodno ljubavni trokut, a 57-godišnjaku je u sukobu slomljen nos. 

Također u subotu zbog pokušaja nanošenja teške tjelesne ozlijede uhićen je i 34-godišnjak iz jednog sela Benkovca koji je čekićem navodno iz čista mira ozlijedio svog 59-godišnjeg susjeda i pri tom mu i oštetio automobil.

>> Ogulinka nakon svađe muža ubola nožem

Komentara 1

DU
Deleted user
13:15 24.03.2014.

Koliko pak godina ima ženska iz toga ljubavnog trokuta kad joj pašu i 30-godišnjak i 57-godišnjak? Ako se uzme aritmtička sredina, ona bi morala imati 43 i pol godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije