Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠIO U REMETINCU

Zbog neriješenih financijskih odnosa pokuša ga ubiti ubovši ga nožem u prsa

Ilustracija
Ilustracija/Tomislav Miletic/PIXSELL
23.03.2024.
u 16:45

Tužiteljstvo je tražilo da se 26-godišnjem Afganistancu istražni zatvor odredi  zbog opasnosti od bijega, opasnosti od ponavljanja djela i opasnosti od mogućeg utjecaja na svjedoke

Mladić (26), državljanin Afganistana  osumnjičen je za pokušaj ubojstva zbog čega je ispitan na ŽDO Zagreb. Nakon toga je protiv njega pokrenuta istraga  te je doveden pred suca  istrage Županijskog suda u Zagrebu radi određivanja istražnog zatvora. Tužiteljstvo je tražilo da se 26-godišnjem Afganistancu istražni zatvor odredi  zbog opasnosti od bijega, opasnosti od ponavljanja djela i opasnosti od mogućeg utjecaja na svjedoke. Sudac istrage prijedlog tužiteljstva nije prihvatio u cijelosti jer je 26-godišnjaku istražni zatvor određen zbog opasnosti od bijega i opasnosti od ponavljanja djela, no ne i zbog opasnosti od mogućeg utjecaja  na svjedoke. 

Riječ je o događaju koji se zbio još 13. ožujka  oko 15 sati na Trnjanskoj cesti u Zagrebu. Zagrebačka policija nakon toga događaja priopćila je da je u napuštenom prostoru bivšeg poduzeća, nepoznati počinitelj oštrim predmetom ozlijedio 26-godišnjeg stranog državljanina, kojem je nakon toga pomoć pružena u KBC Zagreb.

VEZANI ČLANCI:

No počinitelj je uskoro nađen i uhićen  a tijekom istrage iskristaliziralo se i da su i žrtva i napadač državljani Afganistana. Sukob je izbio zbog neriješenih financijskih odnosa, svađa je eskalirala pa je, kako se sumnja, 26-godišnjak svog sunarodnjaka ubo nožem u prsa, lakše ga ozlijedivši.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije