DANIMA JE NAPADAJU

Zbog objave o Afganistanu dobila lavinu reakcija iz Srbije, J. Kosor: Ne stižem ih više blokirati!

Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
19.08.2021.
u 21:06

Iako je prošlo već tri dana, komentari i dalje ne prestaju

Objava bivše hrvatske predsjednice Vlade Jadranke Kosor u kojoj povlači paralelu između tužnih sudbina afganistanske djece i djece koja su strepila pred velikosrpskim agresorom u Domovinskom ratu izazvala je lavinu reakcija na Twitteru. 

"Bezbroj te lijepe djece koja izbezumljena trče tražeći izlaz iz Kabula, vraćaju mi sjećanja na vukovarsku, djecu Dalja i Srebrenice. Neizvjesna još jedna noć u kojoj možemo samo tugovati", napisala je Kosor u ponedjeljak i tako izazvala bijes stotina tviteraša iz Srbije.

Između ostalog, predbacili su joj da živi u stanu iz kojeg su 90-ih protjerani Srbi i da nije spomenula srpsku djecu protjeranu za vrijeme Oluje.

Iako je prošlo već tri dana, komentari i dalje ne prestaju, a među njima ima i vrlo ružnih poruka. 

"Ja nemrem više danas blokirati! A još ih je bar 500 ostalo! Sve zbog afganistanske djece. Koliko bolesnih anonimusa okolo. Budem nastavila. Sutra je novi dan", tvitala je danas.

Ključne riječi

Komentara 63

KR
Krotila
21:38 19.08.2021.

Hrvati sU vlastitim snagama razbili neprijatelja.Ne oslanjajuči se na ničiju pomoć.

PS
popevke sAm slagal
00:04 20.08.2021.

Roditelji te srpske djece protjerane u Oluji oružano su, huškani iz Beograda, ustali protiv svoje domovine da bi odcjepili dio nje i u budućnosti stvorili veliku Srbiju, a sve protivno Ustavu iz 1974.

IN
ivan.nagrb
21:30 19.08.2021.

Bravo gospođo Kosor, ovi uspaljeni komentari potvrđuju koliko ste u pravu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije