Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
18-godišnji mladić

Zbog prijetnje masakrom priveden bivši učenik srednje škole u Bihaću

Ilustracija
Foto: Ilustracija/Pixabay
1/6
04.05.2023.
u 14:15

Objava se velikom brzinom proširila društvenim mrežama, pa je odmah reagirala i škola koja je sve prijavila policiji

Policija je u Bihaću privela mladića A.Z. (18), inače bivšeg učenika Mješovite srednje škole u tom gradu, a nakon što je u objavi na društvenim mrežama zaprijetio da će učiniti slično masakru koji se dogodio jučer u Beogradu, te ubiti učenike i djelatnike u toj školi, pišu Nezavisne novine.

Ova informacija im je potvrđena iz policije, a A.Z. će nakon kriminalističkog istraživanja biti predan Tužiteljstvu Unsko sanskog kantona. Kako je rekao Jusuf Mešić, v.d. načelnika policije USK, policija je nakon dojave poduzela sve potrebne mjere i radnje kako bi se ispitao cijeli događaj.

"O ovome slučaju smo zaprimili više prijava od strane građane, ali i škole koju je pohađao ovaj učenik. O daljim mjerama odlučit će Tužiteljstvo USK. Mislim da nema mjesta za paniku i dezinformacije, ali svaka prijava se mora provjeriti obzirom na ono što se dogodilo jučer u Srbiji i ukupnu psihozu koja je svuda zavladala", rekao je Mešić.

Inače, mladić je na svom Instagram profilu prenio vijest o tragičnom događaju u Beogradu kada je 13-godišnjak počinio masakr u školi "Vladislav Ribnikar" u beogradskom naselju Vračar.

 

Objava se velikom brzinom proširila društvenim mrežama, pa je odmah reagirala i škola koja je sve prijavila policiji.

"U jutarnjim satima, od mojih kolega iz škole dobio sam preslik objave našeg bivšeg učenika, mislim na instagramu, koja je zaista bila šokirajućeg sadržaja. Odmah sam obavijestio policiju, ljudi su izašli na teren i obavili potrebne radnje. Nema potrebe za panikom, mi smo pravna država i treba institucije pustiti da rade svoj posao“, kazao je Ervin Bajraktarević, direktor škole.

VIDEO Beograđani u suzama: Ovo je nešto što se taložilo u našem društvu i sad je eskaliralo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije