Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽAS U RUSIJI
Povratak na članak

Zbrajaju se žrtve: Još gotovo stotinu nestalih nakon terorističkog napada u Moskvi

Portal Baza, koji ima dobre veze s ruskih službama sigurnosti, prenio je da se na listi pojavilo još 95 osoba koje su njihove obitelji prijavile kao nestale.

Komentari 7

DU
Deleted user
23:14 27.03.2024.

Putin umjesto da brine za sigurnost države i građana on je zauzet progonom oporbe i novinara. Sa novcima od energenata mogli su izgraditi drugu Kanadu, umjesto toga mladost gine u ukrajinskim rovovima. Sve zbog jednog malog islompleksirsnog ruskog patuljka.

VL
SE
Serengeti
22:05 27.03.2024.

Meni je super kako SAD zna tko je izveo teroristički napad u Moskvi, a ne zna tko je dignuo u zrak plinovod Sjeverni Tok koji ide parkticki kroz "dnevni boravak" NATO zemalja.

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
17:26 27.03.2024.

Nevjerovatan propust ruskih tajnih službi (Amerinakci su ih upozorili na vrijeme. Zamislite bili Rusi upozorili USA na nešto takvo, ili bi šutili i trljali ruke). Putin umjesto da brine za sigurnost države i gradana on je zauzet progonom oporbe ii novinara. Sa novcima od energenata mogli su izgraditi drugu Kanadu, umjesto toga mladost gine u ukrajinskim rovovima. Sve zbog jednog malog iskompleksiranog ruskog patuljka.

VL
Avatar stomugromova2
stomugromova2
14:42 28.03.2024.

Moskva ima oko 211.000 kamera,odmah iza ugla dvorane je policijska postaja. zrtveno janje je naravno Ukrajina.Rusi tvrde da su oni odgovorni za taj masakr po naredbi zapada. ta insinuacija je sarma od bljuzge. Sta imaju Ukrajici od tog klanja? Sta ima zapad od toga?hmhm.najlakse je baciti krivicu na drugoga. reci,nase sluzbe su zakazale i to je to.sve vise imam utisak da on meksa raju za mobilizaciju i da se sprema grunuti na Europu.

VL
SE
Serengeti
22:01 27.03.2024.

Lukašenko je jasno rekao da su htjeli ući u Bjelorusiju pa u Ukrajinu. Teroristi su išli pokupiti novac za svoj napad. Još gora solucija je da su išli negdje u neku zapadnu NATO zemlju po novac.

VL
LU
luftbrenzzer
21:45 27.03.2024.

"Ukrajina je više puta demantirala da ima bilo kakve veze s napadom Tako je ! Da je Ukrajina umiješala prsteke u ovo strašno zlodjelo sasvim sigurno bi podnijela pismeno izvješće svjetskoj javnost. Tako je naime uobičajeno u komunikaciji ratnih protivnikaika i u skladu je s međunarodnim ratnim konvencijama kojih, kako znamo, redovito se pridržavaju sve sukobljene strane.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.