Većina ga izabrala

Zdravko Komšić predsjednik Koordinacije udruga Vukovara

zdravko komšić
Marko Mrkonjić/PIXSELL
31.05.2013.
u 14:13

Zdravko Komšić novi je predsjednik Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata grada Vukovar.

Zdravko Komšić, predsjednik vukovarske podružnice Hrvatskog društva logoraša srpskih koncentracijskih logora, novi je predsjednik Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata grada Vukovar.

Odluka je to većine članova prisutnih čelnika udruga sa današnje Izborne skupštine.

– Koordinacija će i dalje nastaviti svoje aktivnosti ukazujući na problematiku branitelja te braniteljske i stradalničke populacije, rekao je Komšić dodajući da radi nedjeljnih izbora ne želi iznositi bilo kakve druge stavove i planove.

Na sastanku je bilo riječi o redovitim aktivnostima koordinacije, a potaknuta je i ideja o proslavi Dana branitelja Vukovara. O datumu proslave, na kooridnaciji će se dogovoriti naknadno. Vukovarska Koordinacija broji 14 braniteljskih i stradalničkih udruga.

Za dopredsjednika Koordinacije je izabran Ivan Kovačić koji je u dva mandata, po dvije godine, obnašao dužnost predsjednika.

Za tajnicu Koordinacije izabrana je Vesna Katić.

>>\'Stožer za obranu hrvatskog Vukovara i dalje postoji\'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije