IZMEĐU DVIJE VATRE

Zelenski će imati probleme s krajnjom desnicom čak i ako Rusija pristane ispuniti njegove ambiciozne zahtjeve

storyeditor/2022-03-22/2022-03-02T141539Z_1411721892_RC2STS9EQBVU_RTRMADP_3_UKRAINE-CRISIS-EUROPE.JPG
REUTERS
23.03.2022.
u 08:36

Činjenica je da su nacionalisti u Ukrajini činjenica, da imaju utjecaj koji stječu i sudjelovanjem u borbama protiv proruskih separatista, a sada i ruske vojske od početka sukoba 2014. godine. Kao što je činjenica da s njima problema ima i sam ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski, što ruski mediji vole isticati i na tome poentirati ako se negdje pojavi poruka nacionalista upućena Zelenskom koji je, poznato je, Židov.

Komentara 47

ST
stefj
08:56 23.03.2022.

Putin neće pristati na pregovore ako se Ukrajine ne odrekne barem Krima, ako ne i istoka, a Zelenski to jednostavno ne može napraviti, osim ako nije potpuno poražen na bojnom polju. Jednostavno... Znači, Rusi trebaju neku veliku pobjedu, tu čak niti Odessa nije dovoljna, dok Ukrajinci trebaju izdržati, zaustaviti napredovanje Rusa koliko god mogu. Na žalost, tu se ne radi o danima, već bi Ukrajina trebala izdržati mjesecima i godinama dok sankcije ne počnu djelovati (ako će ikada)...

AT
ATG
12:50 23.03.2022.

Ma nemoguće! Pa zar nas do prije koji dan nisu uvjeravali da u Ukrajini ne postoje nacisti - ovdje malo blaže nazvani "krajnja desnica", odnosno da su to "marginalne" skupine? Kako je moguće da te "marginalne skupine" imaju takav utjecaj na predsjednika Ukrajine? Pa i na bivšeg predsjednika koji je rehabilitirao nacističkog zločinca S. Banderu i još su mu u Lavovu podigli spomenik, a čak mu i slike gradonačelnici vješaju po zidu - što je lijepo vidljivo u intervjuu od 4. 3. 2022. za PBS,s gradonačelnikom Konotopa . Kako to???

TA
Tackrla
09:24 23.03.2022.

Samo sam cekao domace leftarde da nam objasne kako je,eto desnica kriva za rusku agresiju i zlocine. Takvi su branili i srpskocetnicku okupaciju Hrvatske

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?