Čistka na vrhu u Kijevu

Zelenski ne vjeruje nikome, krenula čistka u vrhu, potjerao i prijatelje. Rusi mijenjaju taktiku napada

18.07.2022.
u 23:42

Ante Kotromanović kaže da je problem takozvane “pete kolone” u Ukrajini izražen još od početka rata

Komentara 52

BI
billynik
00:00 19.07.2022.

Zamislite da ovakve ciske radi Putin koloko bi svi zapadni mediji brujali ovako šute.

SE
serđo12
05:18 19.07.2022.

Konačno je bespotrebno napaćeni narod prokužio plaćenilka i to vodi njegovom kraju i smirivanju situacije , A jenkiji će morati negdje drugdje potražiti poligon za prodaju svog oružja !

PR
prosinecki
04:30 19.07.2022.

Homophob@Sada si me slatko nasmijao. Amerika da daje oruzje dzabe?🤔 Oni zive od ratova I prodaje oruzja. Tko su ti donatori i tko daje gotovinu nepovratno? Koliko je Hrvatska dobila dzabe oruzja?Sve se debelo platilo. Nema dzabe ni kod babe “ A ti malo proguglaj I vidi koliko se Ukraina dnevno zaduzuje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?