SAVEZ ZA HRVATSKU:

'Želimo državu kojom ne vladaju oni koji su na današnji dan 1991. napustili Sabor'

Savez za Hrvatsku
25.06.2014.
u 23:54

Želimo državu u kojoj nije sramota i problem biti Hrvat, domoljub, s kršćanskim korijenima, kaže Ivan Ćaleta iz vinkovačkog Saveza za Hrvatsku

Članovi Saveza za Hrvatsku Vinkovci povodom Dana državnosti, danas su kod Velikog križa na Gradskom groblju u Vinkovcima upalili svijeću i kratkom se molitvom sjetili svih poginulih branitelja, a potom su u crkvi svetih Euzebija i Poliona nazočili večernjoj svetoj misi i na taj način završili obilježavanje državnosti RH.

- Želimo državu kojom ne vladaju oni koji su na današnji dan 1991. napustili Sabor jer nisu mogli podnijeti neovisnost Hrvatske! Želimo državu u kojoj će narod poštenjem, radom i stručnošću zarađivati kruh a ne malverzacijama, korupcijom, nepotizmom, ucjenama, ugnjetavanjem, destrukcijom, krađom, nelikvidnošću... Želimo državu u kojoj će sustav skrbiti ZA narod a ne narod za sustav. Želimo državu u kojoj roditelji imaju pravo na izbor odgoja svoje djece a ne nametnuti preodgoj. Želimo državu u kojoj većina može iskazati i izreći svoje mišljenje bez sabotaže onih koji trebaju uvažiti mišljenje naroda. Želimo da nam svaki sljedeći Dan državnosti bude razlog i dan za veselje a ne pogled na propadajuću stvarnost. Želimo da narod zna i slavi Dan državnosti a ne da bude zbunjen umnožavanjem i mijenjanjem datuma obilježavanja. Želimo državu u kojoj nije sramota i problem biti Hrvat, domoljub, s kršćanskim korijenima - kaže Ivan Ćaleta iz vinkovačkog Saveza za Hrvatsku.

>> Šeks: Tuđman je znao da je to ta, jedina prilika za neovisnost

Komentara 6

PO
politolog1234
00:13 26.06.2014.

Pa dajte napišite iz koje je stranke Ćaleta... Savez za Hrvatsku nije stranka, nego koalicija. Nitko ne piše "Ruža Tomašić - članica HDZ-HSP AS koalicije"

NI
ninja72
06:33 26.06.2014.

sada su se rasirili kao rakova djecica da nas opet preveslaju, ali ovog puta nece ici.

DU
Deleted user
12:39 27.06.2014.

ne razumijem problem saveza za hrvatsku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije