SA SVIMA SE POSVAĐALA

Žena u Zagrebu nožem ubola trojicu muškaraca. U nekoliko mjeseci pokušala tri puta ubiti

Zagreb: Prometna nesreća na križanju Ulice Milke Trnine i Avenije Marina Držića
Igor Kralj/PIXSELL/Ilustracija
11.08.2024.
u 10:26

Kako je Policijska uprava zagrebačka ustvrdila, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena je u zakonskom roku predana pritvorskom nadzorniku

Policijska uprava zagrebačka dovršila je kriminalističko istraživanje vezano uz pokušaj ubojstva na Medveščaku, koji se dogodio 25. svibnja oko 9 sati. Tada je, naime, 42-godišnjakinja u stanu oštrim predmetom ozlijedila 53-godišnjeg poznanika. Policija je istaknula kako su ženu, osim toga, osumnjičili za još dva ubojstva u pokušaju. Njoj je, navodi policija, pružena liječnička pomoć u odgovarajućoj ustanovi.

Sumnja se da je osumnjičena 25. svibnja 2024. nešto prije 9 sati, nakon verbalne svađe s 53-godišnjakom, uzela nož te u namjeri da ga usmrti, ubola nožem u prsa, nakon čega joj je oštećeni uspio oduzeti nož i pobjeći, istakla je policija. Uz to, sumnja se i da je 13. svibnja 2024. nešto prije ponoći, u stanu, nakon verbalne svađe s 44-godišnjakom, kada je htio izaći iz stana, krenula za njim, uzela nož te u namjeri da ga usmrti ubola u trbuh. Ozlijeđeni je uspio pobjeći te je lakše ozlijeđen.

Također, daljnjim kriminalističkim istraživanjem policijski službenici došli su do saznanja da je osumnjičena i 6. veljače 2024. godine, u stanu, tijekom noći, također nakon verbalne svađe s 39-godišnjakom, otišla u kuhinju po nož te u namjeri da ga usmrti dva puta ubola u prsa, a zatim i u ruku. S lakšim ozljedama 39-godišnjak je uspio pobjeći.

Kako je Policijska uprava zagrebačka ustvrdila, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena je u zakonskom roku predana pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava podnijeta je nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

 

GALERIJA Milanović, Primorac, Selak Raspudić... svi su stigli u Metković
Zagreb: Prometna nesreća na križanju Ulice Milke Trnine i Avenije Marina Držića
1/16
Ključne riječi

Komentara 12

OK
Okrad11
11:00 11.08.2024.

Zanima me što će sada izjaviti B.a.b.e., Sarajka, Jelena Veljača i slične glasnogovornice!

Avatar Leonn
Leonn
11:10 11.08.2024.

Sigurno su pr.cali i nisu htjeli na kraju platit i eto ti ga.

RE
Realistic
11:55 11.08.2024.

Zašto ona nije nakon prvog pokusaja u zatvoru???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije