DRAMA U PODRAVINI

Žena došla u dvorište djevojke bivšeg supruga i napravila kaos: 'Iščupala je nadzornu kameru'

Na proslavi Dana općine Novigrad Podravski muškarac se automobilom zaletio u ljude na terasi kafića
Damir Spehar/PIXSELL
19.01.2024.
u 21:22

Navodno je do incidenta došlo kada se jedna žena odlučila obračunati s djevojkom svog bivšeg supruga, a mještani su ispričali što se dogodilo

Dvorište jedne obiteljske kuće u Novigradu Podravskom ovog je četvrtka bilo mjesto na kojem je došlo do prave drame. Prema pisanju E-podravine, razlog svega bile su ljubavne razmirice, a svemu je u jednom trenutku intervenirala i policija. 

Navodno je do incidenta došlo kada se jedna žena odlučila obračunati s djevojkom svog bivšeg supruga, a mještani su ispričali što se dogodilo.

- Priča se da je žena ušla u dvorište ljubavnici, odnosno sadašnjoj curi, svoga bivšeg muža, i iz ljutnje i gnjeva iščupala nadzornu kameru s kuće i bacila ju u obližnji kanal  - kazala je susjeda, a incident je potvrdila i policija. 

''Izvješćujemo Vas da su u četvrtak, 18. siječnja, policijski službenici postupali po dojavi 33-godišnjakinje da je nepoznati počinitelj na kući oštetio kameru za video nadzor. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje'', javlja policija.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Filmska potjera u Zagrebu: Kombijem s migrantima jurcao po gradu, zabio se u policijsku blokadu

Komentara 1

KA
karlovcankica
13:26 20.01.2024.

Sto je stime postigla?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije