MAJA ĐEREK PROGOVORILA ZA PREMIUM VEČERNJEG: Otvoreno o svim napadima i stanju u Splitu

Žena koja je iselila stranke i branitelje s luksuznih lokacija Splita: Nema više ispod stola!. Bunio se samo HDZ

11.05.2023.
u 17:31

Napominjem kako smo zatekli stanje da uopće nisu postojali kriterij za dodjelu kadrovskih stanova te nitko nije znao tko su to osobe od interesa za Grad, nego su se kadrovski stanovi dodjeljivali isključivo po diskrecijskoj ocjeni prijašnjih gradonačelnika. I svi su bili stavljeni u isti koš: profesori, novinari, ravnatelji škola, suci, liječnici i sportaši, osobe bitne za kulturu – bez ikakvih posebnih kriterija

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
18:31 11.05.2023.

Žena koja je uz Boga i domoljublje iselila stranke i branitelje s luksuznih lokacija Splita I sada je svoja na novom svome jer ima Balkansku.

NO
Nordik
18:37 11.05.2023.

Najveća bol adzeu je što Puljkići rade red, a izbori sve bliže.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije