VARAŽDIN

Supruga mu ispala iz auta tijekom polukružnog okretanja

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
07.02.2016.
u 13:35

U policiji kažu da je žena ispala jer nije uspjela zatvoriti vrata

Neobična nezgoda dogodila se jučer u Varaždinu - 69-godišnjakinja je tijekom polukružnog okretanja ispala iz auta kojim je upravljao njezin četiri godine stariji suprug, prenosi eVaraždin.

Nezgoda se dogodila u Jalkovečkoj ulici 3, a u policiji kažu da je žena ispala jer nije uspjela zatvoriti vrata. Prebačena je u bolnicu, a njezine ozljede zasad nisu okvalificirane.

>> Predvodnik svatova ispao iz auta i teško se ozlijedio

Komentara 11

TO
tomisantak
14:07 07.02.2016.

Pametni znaju čemu služi pojas... ostali ispadnu iz auta.

SC
schwertransport
14:14 07.02.2016.

Kulike je Noje mela vusebi?

ZL
zlatnirat
14:13 07.02.2016.

Dobro k.aj je bila debela to ti je ko airbag, salu na stranu ali stvarno ako vec nije zatvorila vrata gdje joj bio pojas? ili nije dost dug? zalosno da bi ispalo smijesno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije